Markedsavisen er Aust-Agders eldste gratisavis. På høsten 2017 vil vi feire avisens 30-års jubileum, men vi vil lade opp til jubileet med stadig spennende nyheter og muligheter gjennom året.

Markedsavisen har en solid dekning, hver måned distribueres avisen både som innstikk i Agderposten og i tillegg til husstandene som ikke abonnerer på Agderposten og ikke har reservert seg mot reklame. Avisen når da ut til hele 33.6550 husstander, også flertallet av de som har reservert seg mot øvrig uadressert reklame.

Forsøk en annonse i Markedsavisen og bli overbevist om den gode effekten, den gode dekningen gir effektfull annonsering.

nyhet

FULLDISTRIBUSJON

Nå kommer Markedsavisen som innstikk i Agderposten fulldistribusjon hver måned og når med det ut til hele 33.650 husstander.

Les mer
nyhet

DET BESTE FRA TO VERDENER

For å nå bredest mulig, kan du supplere annonsene i Markedsavisen med digital forsterkning via f.eks. Google eller Facebook. Spør oss om tilbud på kombinasjonspakker – vi ordner alt praktisk til gunstige betingelser.

Les mer
nyhet

INNHOLDSMARKEDSFØRING

Content Marketing, eller på norsk innholdsmarkedsføring, er et godt alternativ til tradisjonelle annonser når man har et budskap som krever mange ord, eller når man rett og slett ønsker en annerledes kommunikasjon. Vi ønsker å tilby flere muligheter for denne formen for markedsføring, og kan stille med journalist som ordner alt det praktiske til svært konkurransedyktige betingelser.

Les mer